Fraktsätt

Fraktsätt

Ridetech.se tillämpar lägsta möjliga fraktkostnaderna på alla leveranser. Vi lagerhåller det mesta och kan därför skicka samma dag eller följande arbetsdag! Detta gäller ej produkter som klassas som beställningsvaror. Vi strävar alltid efter snabba och smidiga leveranser.

Är du osäker på när ditt paket kommer till dig? Hör av dig till vår kundtjänst så får du hjälp med det!

-------------------------------------------------

Våra minsta paket!
Vi skickar våra minsta med Posten Varubrev. Det är ett perfekt fraktsätt för små paket eller vaderade kuvert. 

Våra mindre och medel paket!
Vi har valt att skicka alla våra mindre paket med posten eller DHL, för att du som kund ska få snabb och säker leverans till ett ombud som finns nära dig. Genom våra mycket bra prisavtal med posten får du som kund väldigt fördelaktiga fraktpriser på såväl stora som små paket.

Våra allra största paket!
Större paket, som till exempel Sportstolar, skickas med DHL. Vilket innebär att paketet kommer till en servicepoint nära er adress.  

Avhämtning Veberöd!
Avhämtning Veberöd innebär att man själv hämtar sina produkter via vårt kontor i Veberöd. Tid avtalas via info@ridetech.se i god tid innan.

                          


-------------------------------------------------

Vad kostar frakten?
Enklaste sättet att få reda på den exakta fraktkostnaden för din order är att lägga dina varor i kundvagnen genom att trycka köp på de produkter du vill ha. Därefter kan du utan att registrera någon beställning välja "Till kassan" längst upp till vänster på sidan, då ser du automatiskt vad din fraktkostnad kommer att bli.

-------------------------------------------------

Lycka till med ditt köp!
Ridetech.se